Contact

Louise Kolker 
Art Journey 
info@artjourney.nl 
0591367682 

Wanneer
Vrijdag 23 mei 2014

Zaterdag 24 mei 2014

Zondag 25 mei 2014

Elke dag start om 10.00 uur en zal eindigen om 17.00 uur.

Waar 

Heirweg 36a
7841 AP Sleen 

 

 

Art Journey dagen 2014 

Nadat we in 2013 de Art Journey dagen wegens omstandigheden hebben moeten annuleren, gaan we in 2014 door met de o zo populaire Art Journey dagen.
Een heerlijke dag vol workshops, een lekkere lunch, lekker shoppen, gezellig koffie en thee drinken enz. enz.

We hebben voor dit jaar gekozen om de workshops te houden in het pand van de openbare bibliotheek achter ons eigen pand aan de Heirweg. Vanzelfsprekend is onze winkel en eigen workshopruimte geopend voor het shoppen, de catering enz.

Wie mogen deelnemen? Alleen klanten die lid zijn van onze mailinglist hebben kans op een plekje tijdens deze zeer druk bezochte dagen. Ben je geen mailinglistlid? Je kunt je dan registreren via onderstaande link. Je kunt hier voor meerdere mensen opgeven, maar let wel, ook zij moeten lid zijn van de mailinglist.

Kosten: € 42.50 per persoon
Hiervoor krijg je een dag met 4 workshops, de hele dag gratis koffie/thee met iets lekkers, een lekkere lunch en bij het naar huis gaan een cadeau ter waarde van tenminste € 10,00

Na je registratie krijg je binnenkort, doch uiterlijk voor 9 maart a.s. bericht of je een plekje hebt bemachtigd of niet. Ik stuur dan meteen de factuur per mail mee..

Heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Je kunt me altijd mailen of tijdens winkelopeningstijden bellen.

We hopen jullie weer in grote getale te mogen begroeten.

Groetjes namens alle meiden van de Art Journey Team!

 

.