When

Monday, May 21, 2018 at 8:00 AM EDT
-to-
Tuesday, May 22, 2018 at 4:00 PM EDT

Add to Calendar 

Where

DoubleTree by Hilton - Midlothian 
1021 Koger Center Blvd
Richmond, VA 23235
 

 
Driving Directions 

Contact

Gail Doyle 
Virginia Office on Volunteerism & Community Services 
804-726-7065 
virginiaserviceinfo@dss.virginia.gov 
 

2018 Virginia Volunteerism and Service Conference 

The Annual Virginia Volunteerism and Service Conference is the Commonwealth's leading conference for organizations and individuals making a difference in their communities. The Conference is presented by The Virginia Office on Volunteerism and Community Services and the Virginia Service Foundation.  This highly-interactive two-day conference features a diverse array of instructional workshops, networking events and opportunities of service. The conference is expected to attract over 400 attendees from across the Commonwealth. Dont miss out on the opportunity to learn from and share with one another at this exciting conference!

We invite you to attend and take part in this conference.

When: Monday, May 21 - Tuesday, May 22, 2018

Where: DoubleTree by Hilton- Midlothian 

1021 Koger Center Blvd
Richmond, VA 23235
804-379-3800

For more information visit our website.

Registration: Early Bird Registration begins on December 15 and the cost will be $140.00. Registration includes breakfast, two lunches, two days of instructional workshops, and an optional service project. 

Our Exhibitor Space is now full. 

Who Should Attend:
The statewide conference will provide unique tools and training for:

  • Volunteer Service Leaders
  • Nonprofit Directors
  • Organizational and Faith-Based Leaders
  • Local Government and Public Organization Volunteer Coordinators
  • Representatives from K-12 Schools
  • Higher Education Volunteer Programs
  • Community Members and Volunteers

Preliminary Schedule* 

Sunday, May 20th:

3:00pm- 4:30pm – Early Registration
5:00-7:00pm – Networking Reception with Light Appetizers provided 

Day 1 – Monday, May 21st:

Registration and Continental Breakfast – 8:00-9:30pm
Workshop 1   9:30am- 11am (90 min)
Lunch and Opening Session   11:15am- 1:30pm
Workshop 2  1:45pm- 3:15pm (90 min)
Workshop 3  3:30pm- 5:00pm (90 min)

Day 2- Tuesday, May 22nd:

Continental Breakfast 7:30am-8:30am
Workshop 4  8:45am-10:15am (90 min)
Workshop 5 10:30am-12:00pm (90 min)
Lunch  12:15pm- 2:15pm
Workshop 6 2:30pm- 4:00pm (90 min)

*Subject to change

Cancellation Policy:
Cancellations occuring on or before April 20, 2018 will be refunded, less a $30 administrative fee. 
No refunds will be given after April 21, 2018 
If you are no longer able to attend but someone else would like to attend in your spot, we can make that change until May 1, 2018. 

Cancellation requests or changes to a registration can be sent to virginiaserviceinfo@dss.virginia.gov or by calling 804-726-7939.