Where

Omni Austin Hotel Southpark

4140 GOVERNORS ROW
AUSTIN, TX 78744

Event Address Map
Driving Directions

Contact

Kurell Coats
Texas Society for Histotechnology
903-360-3942
tsh.registration@hotmail.com
Brandi Benton
Propath
Angelica Garcia
Aurora Diagnostics South Texas Derm
Jimmy Stringer
TDDC
Sylvia Weathers
CPA

Look Who Else is Registered!

Brandi Benton
Propath
Angelica Garcia
Aurora Diagnostics South Texas Derm
Jimmy Stringer
TDDC
Sylvia Weathers
CPA

2020 TSH AUSTIN **MEMBER REGISTRATION**

TSH is offering continuing education opportunities in histology, molecular techniques, laboratory compliance, management and other topics. Workshops are available for managers, supervisors, technologists, students and researchers in the field of histology. We offer great speakers, exhibit hall and networking opportunities. See you there!

* Required information

Personal Information

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Would you like to be a workshop liaison?

  • *

    I give TSH consent to use my photo on social media.

  • Fee

    Type Fee
    $25.00

Business Information

  • What District?

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *

Badge Information

  • *

Special Meal Requests

  •  characters remaining

Items for sale

Item Qty. Max Limit Price

Paid my dues ALREADY A 2019-2020 MEMBER

You can pay for membership by registering online using the link found on our website www.texashistology.com . You must be a member to qualify for reduced rates. Thank you!

1 Free

VENDOR SHOWCASE Friday Afternoon 2:30 PM - 6:00 PM

NEW-FRIDAY Vendor Showcase is 2 Parts: PART ONE (2:30 - 6:00 PM) 3 FREE one hour Information Seminars presented by Vendors. Vendors Choice- in service, product information or histology how-to seminars. Certificates of attendance will be presented. Seating is limited!! PART TWO (6:30 - 8:00 PM) Vendor Hall Reception-Vendors will be at their booths to answer and show all their products.

1 Free

PRESIDENT'S BREAKFAST Saturday 8:00-10:30 AM

NEW! The President's Breakfast is for everyone. This will be our Annual Membership Meeting and our president will be sharing information about our state and national societies. EVERYONE IS INVITED TO ATTEND!

1 Free

AWARDS, Raffle and Vendor Appreciation Saturday Night 6:30-9:00PM

AWARDS have been moved to Saturday night and will kick off the evening! Vendor Appreciation night Theme is ROARING 20s! Be sure to try your luck at our Raffle Prizes! This is a free event with hors d'voures and drinks!

5 Free

MINI WS # 1 Saturday Morning 10:00-11:30 AM (1.5 HR)

(39 available)

Workshop # 1 1.5 hours Title: Molecular Testing Methods of Sample Preparing Time: 10:00 AM11:30 AM Speaker: Diane L. Sterchi, MS, BS, HT/HTL (ASCP), MSA

1 $20.00 each

MINI WS # 2 Saturday Morning 10:00-11:30 AM (1.5 HR)

(37 available)

Workshop # 2 1.5 hours Title: Leading in the Lab From Where You Are Time: 10:00 AM11:30 AM Speaker: Sharon H. Kneebone, CAE, OM

1 $20.00 each

MINI WS # 3 Saturday Morning 10:00-11:30 AM (1.5 HR)

(40 available)

Workshop # 3 1.5 hours Title: FDA Regulation and Development of In Vitro Diagnostic Assays Time: 10:00 AM - 11:30 AM Speaker: Denise A. Croix, Ph D

1 $20.00 each

MINI WS # 4 Saturday Morning 10:00-10:30 AM (0.5 HR)

(40 available)

Workshop # 4 0.5 hour Title: National Society for Histotechnology Online Digital Pathology Certificate of Completion Time: 10:30 AM - 11:00 AM Speaker: Elizabeth Chlipala, BS, HTL (ASCP) QIHC

1 $5.00 each

WS # 5 Saturday Afternoon 1:00-4:30 PM (3 HR)

(39 available)

Workshop # 5 3 hours Title: Multiplex Imaging - Its Full of Colors, Sorta Time: 1:00 PM - 4:30 PM Speaker: Jared Burks, Ph D

1 $40.00 each

WS # 6 Saturday Afternoon 1:00-4:30 PM (3HR)

(39 available)

Workshop # 6 3 hours Title: Selecting and Implementing a Digital Pathology Solution for Common Applications and Use Cases Time: 1:00 PM - 4:30 PM Speakers: Elizabeth Chlipala, BS, HTL (ASCP) QIHC and Diane Sterchi, MS, BS, HT/HTL (ASCP), MSA

1 $40.00 each

MINI WS # 7 Saturday Afternoon 1:00-2:30 PM (1.5 HR)

(38 available)

Workshop # 7 1.5 hours Title: Troubleshooting Immunohistochemical Staining Procedure Time: 1:00 PM - 2:30 PM Speaker: Joseph D. (Joe) Myers, MS, CT (ASCP) QIHC

1 $20.00 each

MINI WS # 8 Saturday Afternoon 3:00-4:30 PM (1.5 HR)

(37 available)

Workshop # 8 1.5 hours Title: Supervisory Development Program Time: 3:00 PM - 4:30 PM Speaker: Herbert Skip Brown, M. Div., HT(ASCP)

1 $20.00 each

MINI WS # 9 Saturday Afternoon 1:00-2:30 PM (1.5 HR)

(39 available)

Workshop # 9 1.5 hours Title: Performing a Root Cause Analysis (RCA) in the Histology Laboratory Time: 1:00 PM - 2:30 PM Speakers: Kathy Dwyer, AAS, HT (ASCP) and Debra S. Siena, HT (ASCP) QIHC

1 $20.00 each

MINI WS # 10 Saturday Afternoon 3:00-4:30 PM (1.5 HR)

(40 available)

Workshop # 10 1.5 hours Title: hTERT, and Adjunct Biomarker for Investigation of Urothelial Cell Carcinoma Time: 3:00 PM - 4:30 PM Speakers: Michael Gunderson, HTL (ASCP)

1 $20.00 each

WS # 11 Sunday Morning 9:00-12:30 PM (3 HR)

(40 available)

Workshop # 11 3 hours Title: Oh the Places You Can Time: 9:00 AM - 11:30 AM Speaker: Kelly Mallett, BS, HT (ASCP)

1 $40.00 each

MINI WS # 12 Sunday Morning 9:00 AM-10:30 AM (1.5 HR)

(37 available)

Workshop # 12 1.5 hours Title: Overview of Immuno-histo/cyto Chemical Staining Procedures Time: 9:00 AM - 10:30 AM Speaker: Joseph D. (Joe) Myers, MS, CT (ASCP) QIHC

1 $20.00 each

MINI WS # 13 Sunday Morning 11:00-12:30 PM (1.5 HR)

(40 available)

Workshop # 13 1.5 hours Title: Conflict Prevention & Resolution in the Lab Time: 9:00 AM - 11:30 Speaker: Sharon H. Kneebone, CAE, OM

1 $20.00 each
$9,999.99

Payment

Payment Method

  • Please make check payable to:
    Texas Society for Histotechnology
    3039 Renaissance Court
    Dallas, TX 75287

Payment Summary

Allow others to see that I have registered. (Note: only your name, title, and company information will be shared.)
Yes, I would like to receive your email announcements for CEU opportunities around the state

Register