When

Tuesday, October 13, 2020 at 10:00 AM PDT
-to-
Thursday, October 22, 2020 at 7:00 PM PDT

Add to Calendar

Where

This is an online event.

Contact

Bethany Thramer
OregonASK
bethany.thramer@oregonask.org

Oregon Afterschool Conference 2020

Over 20 hours of virtual professional development workshops available from Oct 13-22nd including social-emotional learning, behavior management & engagement strategies, equity, inclusive practices, STEM, and art to promote youth voice. Make sure to join the October 16th all-day, 9-state virtual event for the full conference experience!

* Required information

Attendee Information

  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
  • Promo Code

    Apply
  • Fee

    Type Fee
    $99.00

Payment Information

  • NOTE FOR 21st CCLC PROGRAMS: If you work for a 21st Century Community Learning Center, please be sure to enter your promo code above provided to you by your program director. If you are unsure, please check with your program director before completing registration. Program directors may contact katie.lakey@oregonask.org to confirm your code.

  • Betty Gray Early Childhood Scholarship Program: This program supports the growth of quality child care in Oregon by providing financial support for childhood educators working in Oregon.There will be limited scholarships available. Find out more at: https://www.pdx.edu/occd/education-awards-enhanced-rate-scholarships, or contact katie.lakey@oregonask.org for more information.

Workforce Information

  • *

    Do you work for a licensed child care facility/program?

  • *

    What age groups of youth do you work with? Please check all that apply

Optional Demographic Information

  • Please select your ethnicity. Mark all the apply

Workshop Session Information

  • Below, please select the workshop sessions you would like to attend. Sessions available on first come, first serve basis. If sessions fill, alternative options might be scheduled. Please note some sessions are repeated; please select the sessions that best fit your schedule.

  • Full session descriptions are available on our website.

Workshop Selection

Item Qty. Max Limit Price

Tuesday, October 13th 10:00am to 12:00pm: Mental Health 101

2 hours, Set 1, CKC: HSN

1 Free

Tuesday, October 13th 1:00-2:00pm: Implementing Programs Safely

1 hour, Set 1, CKC: HSN

1 Free

Tuesday, October 13th 6:00-8:00pm: Art to Promote Youth Voice

2 hours, Set 2, CKC: LEC

1 Free

Wednesday, October 14th 10:00am-12:00pm: Helping Stressed Out Kids

2 hours, Set 2, CKC: HSN

1 Free

Wednesday, October 14th 1:00-3:00pm: Responding to Adiís Act: Suicide Prevention

Responding to Adiís Act: Suicide Prevention, Intervention and Postvention Policy Step by Step. 2 hours, Set 1, CKC: UGB

1 Free

Wednesday, October 14th 6:00-8:00pm: Is Inclusion Still a Thing?

2 Hours, Set 1, CKC: SN

1 Free

Thursday October 15th 10:00am-12:00pm: How Playful Adults Model Play

2 hours, Set 2, CKC: HGD

1 Free

Thursday, October 15th 1:00-2:30pm: Supporting Equitable Practices

1.5 hours, Set 1, CKC: DEI

1 Free

Thursday, October 15th 6:00-8:00pm: Developing Purposeful Questions

2 Hours, Set 2, CKC: LEC

1 Free

Saturday, October 17th, 10:00am-12:00pm: Is Inclusion Still a Thing?

2 hours, Set 1, CKC: SN

1 Free

Tuesday, October 20th 10:00am-12:00pm: Art to Promote Youth Voice

2 hours, Set 2, CKC: LEC

1 Free

Tuesday, October 20th 6:00-7:00pm: STEM Content Implementation Training

1 Hour, Set 1, CKC: LEC

1 Free

Wednesday, October 21st 10:00am-12:00pm: Adopting Resilient Strategies for Youth and Adult

2 hours, Set 2 (Pending), CKC: HSN

1 Free

Wednesday, October 21st 1:00-3:00pm: YouthLine Youth Panel

2 hours, no Registry credit available

1 Free

Wednesday, October 21st 6:00pm-8:00pm: PBIS Basics for Afterschool Providers

2 Hours, Set 1, CKC: UGB

1 Free

Thursday, October 22nd 10:00-11:00am: Community Conversation: Fall Programming Reflection

Community Conversation: Fall Programming Reflection, Best Practices, Strategies and Questions. 1 hour, Set 1, CKC: PPLD

1 Free

Thursday, October 22nd: 1:00-2:30pm: Supporting Youth and Racial Equity

Supporting Youth and Racial Equity, Anti-Racist Trauma Informed Care. 1.5 hours, Set 2 Pending, CKC: DEI

1 Free

Thursday, October 22nd 6:00-7:00pm: Community Conversation: Fall Programming Reflection

Community Conversation: Fall Programming Reflection, Best Practices, Strategies and Questions. 1 hour, Set 1, CKC: PPLD

1 Free
$9,999.99

Payment

Payment Method

  • Please make check payable to:
    OregonASK
    PO Box 3
    Wilsonville, OR 97070

Payment Summary


*

Yes, I would like to receive your email newsletters

Register